المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد امارات سفر نتانیاهو را تکذیب کرد

اوکراین مدعی هدف قرار دادن دومین پل در منطقه کورسک شد

اوکراین مدعی هدف قرار دادن دومین پل در منطقه کورسک شد اوکراین امروز یکشنبه مدعی شد که دومین پل کلیدی در منطقه کورسک را بمنظور اخلال در مسیر‌های تامین روسیه هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۸ مرداد ۱۴۰۳ - 2024 August 18
کد خبر: ۲۵۴۸۳۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ فرمانده نیروی هوایی اوکراین در پیامرسان تلگرام نوشت: منهای یک پل دیگر. نیروی هوایی با حملات هوایی دقیق همچنان دشمن را از قابلیت‌های تدارکاتی محروم می‌کند.

مشخص نیست که اوکراین چه زمانی این حمله را انجام داده است. فرمانده اوکراینی به تاریخ انجام این حمله ادعایی اشاره‌ای نکرد و بلاگر‌های نظامی روسیه نیز تصاویری را به اشتراک گذاشتند که به نظر پلی است که مورد حمله قبلی کی‌یف قرار گرفته است.

این درحالی است که روز جمعه کی‌یف گفته بود یک پل دیگر را در گلاشکوفو یکی از مناطق کورسک تخریب کرده است.

کی‌یف روز ۶ اوت نیرو‌ها و خودرو‌های زرهی خود را به مرز با روسیه اعزام کرد. این بزرگترین حمله به خاک روسیه از زمان شروع جنگ بین مسکو و کی‌یف در فوریه ۲۰۲۲ است.

خبرگزاری فرانسه به نقل از بلاگر‌های نظامی روسیه نوشت: حملات به هر دو پل، روسیه را با گزینه‌های محدود برای عبور از رود در این منطقه تنها گذاشت.

مسکو اعلام کرده است که ویرانی یکی از پل‌ها مانع اقدام‌ها برای تخلیه شده است.

وزارت دفاع روسیه در گزارشی تاکید کرد که در حال عقب راندن نیرو‌های اوکراینی در نزدیکی چندین روستا است.

به گفته مقام‌های مسکو، بیش از ۱۲۰ هزار نفر از زمان شروع درگیری در منطقه کورسک، آنجا را ترک کردند.

روسیه امروز یکشنبه اعلام کرد که نیروهایش منطقه سیریدونیوکا به عنوان یک جبهه دیگر که حدود ۱۵ کیلومتر با پوکروفسک فاصله دارد را تصرف کرده است.

منطقه یاد شده «پوکروفسک» بر روی تقاطع یک جاده کلیدی قرار دارد که نیرو‌های اوکراینی و شهر‌های سراسر جبهه شرق را تغذیه می‌کند و مدت طولانی، یک هدف برای ارتش روسیه است./ تسنیم 

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار